Livet som det är

Vardagliga reflektioner om livet i stort och smått

23-25 maj, Livet är en kärleksfull lek

Workshop för kvinnor om att leva livet som det är

Med Eva Areskog och Helena Blomljus

Vi vill alla leva ett rikt, tillfredsställande och kraftfullt liv. Vi vill vara det bästa vi kan vara. De flesta av oss har tränats genom livet att leta efter detta i inre eller yttre omständigheter. Inga av dessa upplevelser är permanenta så vi blir ständigt besvikna. Vi fokuserar på vad tankarna säger om verkligheten. Det ger oss upplevelser av att något är fel – vi själva, andra eller livet. Våra inlärda trossystem och antaganden ger oss en skev bild av oss själva och livet.

När vi, för ett ögonblick, låter allt vara som det är märker vi att vi är okej. När vi inte följer med i tankarna, historierna om det som varit, är eller kommer att vara bejakar vi det i oss som alltid är lugnt, öppet och kreativt. Det är här vi mår som bäst, finner lösningar naturligt och enkelt, vet hur vi agerar i stället för reagerar, bejakar vår inneboende skapandeförmåga och uttrycksfullhet.

Under den här helgen vill vi inspirera till vars och ens egen direkta upplevelse av vad det innebär att leva livet som det är. Vi vill stötta alla att upptäcka sanningen bakom den skeva bilden av oss själva och andra. Genom att undersöka verkligheten som den är upptäcker vi att den alltid är vänligare än vår historia om den. Du är alldeles unik och fantastisk precis som du är. Det vet du egentligen. Du har ju varit barn. Ett litet barn är självklart obegränsad och öppen. Du har bara lärt dig något annat över tid. Varje gång vi tillåter oss att uppleva oss själva och livet som det är förstärker vi vår förmåga att låta livet leka oss på livets alldeles egna kärleksfulla sätt. Vi får kontinuerligt bekräftelse på kraften och glädjen i att låta livet vara som det är och i det uppmuntra vår instinktiva handlingskraft och kreativitet.

Under helgen blandas avslappningsövningar, med inspirerande föredrag med inslag av egna undersökningar av verkligheten och praktisk möjlighet att utforska din obegränsade skapandekraft och glädje. Vi njuter av god, näringsrik vegetarisk mat med inslag av rawfood, underbart vacker miljö, inspirerande möten med oss själva och andra kvinnor, vedeldad bastu.

Helgen vänder sig till varje kvinna som vill bejaka det bästa och vackraste i sig själv, andra och livet! Du är välkommen precis som du är.

Vi ser verkligen fram emot att dela de här dagarna med dig. Varmt välkommen!

Helena och Eva 

 

Praktisk information

Tid

Fredagen 2 – söndagen 4 maj 2014

Ankomst

Du är välkommen till incheckning från kl 16 och vi börjar med gemensam middag kl 18.30. Under kvällen träffas vi för att lära känna varandra och för ett första smakprov på vad helgen kommer att innehålla.

Avslutning

Vi avslutar helgen kl 16.00.

Kostnad för workshopen

Workshopen kostar 2.800 kr för privatpersoner (för företag lägger vi på moms). Kostnad för kost och logi tillkommer enligt nedan.

Anmälan

Observera att SENASTE ANMÄLNINGSDAG är 20 april!!! Du anmäler dig till: eva@areskog.se, 0705 44 34 36

Early bird-rabatt: Om du anmäler dig före 1 april får du 250 kr rabatt på kostnaden för workshopen.

Kost och logi

-Kost och logi i enkelrum med dusch & toa            1.900 kr
-Kost och logi i dubbelrum med dusch & toa          1.600 kr
-Kost och logi i dubbelrum med gem dusch & toa   1.300 kr

 

Övrigt

-Vi hjälps åt med disken efter måltiderna

-Ta med lakan och handduk. Du kan också hyra för 100 kr.

-Alla städar sina rum innan avresa.

-Du kan åka tåg till Emmaboda. Då kostar hämtning där 150 kr.

Kontakta gärna oss om du undrar något!

Helena: helena@blomljusdesign.com

Eva: eva@areskog.se

 

Du kan också läsa mer om oss på våra hemsidor eller följa våra bloggar.

www.blomljusdesign.com

www.areskog.se

 

Om oss

 helena na_rbild

Helena Blomljus

Jag är idag verksam som inspiratör, konstnär och lärare inom Vedic Art. Tidigare har jag under många år arbetat som massör och kreatör. Jag älskar att skapa omständigheter/tavlor/miljöer som bjuder in människor att uppleva förundran, öppenhet, hjärtinnerlighet och lugn. Min önskan är att hjälpa andra att komma i kontakt med sitt skapande flöde.

 

 

 

Eva - augusti 2013

Eva Areskog

Jag är utbildad beteendevetare (psykolog, grupp B), meditationslärare, lärare i olika avslappningstekniker samt flera tekniker för mental och emotionell balans och har de senaste 20 åren arbetat med att stötta, inspirera och handleda andra i att vara det bästa de kan vara. Livet har erbjudit mig möjlighet att successivt alltmer kunna låta allt vara som det är. Det är det här jag brinner för att sprida och förstärka hos andra.

 

 

Share

Leave a Reply

Required fields are marked *.


[+] kaskus emoticons nartzco