Livet som det är

Vardagliga reflektioner om livet i stort och smått

Vilken rik dag!

| 1 Comment

Vilken rik dag! Gick upp tidigt och var i mässhallen redan kl 7 för att packa upp mina saker (Antik- och Samlarmässan i Markaryd). Jag tycker att det är så roligt att stå på loppis/antikmarknader. Man träffar så många härliga människor som man inte träffat annars. Titta bara på de tre härliga männen med hatt! Var och en i sin egen stil. Det är så uppenbart hur mycket enklare, varmare och mer berikande möten blir nuförtiden. Jag har inte samma fokus på mig själv, hur jag ska vara, vad andra tycker om mig osv längre. Jag njuter helt enkelt av mångfalden i våra olika personligheter, av våra möten. Det är så lätt att känna igen mig i alla. Dessutom lär jag mig alltid så mycket. Folk är väldigt generösa med sin kunskap.

bild (2)

 

bild (1)

bild

Efter att ha varit hemma en dryg halvtimme bar det sedan iväg till Båstad (5 mil hemifrån) för att träffa gruppen som jag möter varannan söndag. Älskar att träffas med fokus att utforska vår egen upplevelse. Det är så härligt att känna igen och dela glädjen av att upptäcka hur vi kan låta vår upplevelse vara som den är oavsett hur vi tränat oss att undvika eller ändra på den. Om vi successivt mer och mer tillåter upplevelsen, t ex känslan, vara som den är – uppleva sensationerna naket – kan vi till slut inte säga något om den. Då är det helt enkelt radikalt upplevande – varken mer eller mindre.

Tacksam för en underbar dag lägger jag mig nu med glädje i min sköna säng. Tack gode Gud för sängar!

Share

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


[+] kaskus emoticons nartzco