Livet som det är

Vardagliga reflektioner om livet i stort och smått

Detta spännande liv

| 0 comments

Så kom sommaren! Härligt. Jag hade en fantastisk helg på Kärlingesund. Jag kan varmt rekommendera både platsen, retreat centret och de aktiviteter som erbjuds där. Jag älskar att vara där. Själva kursgården är vackert och personligt inredd. En tidigare ägare var konstnär och har satt sin prägel på miljön. Det finns fyra fyrbäddsrum, tolv dubbelrum samt två mycket vackra samlingslokaler.

2007 var jag med på en mycket genomgripande ceremoni under 15 dagar på Ängsbacka  – Schamansk Dearmorering med Åsa Kullberg som erfaren, kärleksfull och kraftfull guide och ledare. Det är en process som löser upp de sköldar vi har skapat genom livet för att skydda oss på bästa sätt. Sköldar som idag begränsar och håller oss fast i gamla mönster och trossystem. Det är en ritual som innefattar och inbegriper alla nivåer i oss som människor. Inte minst är den väldigt fysisk. Det var bitvis utmanande, njutbart och hela tiden välgörande. Jag märkte stor skillnad efteråt – kanske allra mest rent kroppsligt. Den öppnade upp för mycket mer frihet, livsglädje, energi och lust.image

Bara några månader senare träffade jag på Balanced View, en annan gåva i livet. En väg som dock inte har något fokus alls på kroppen. Nu när jag i 3,5 år har haft en kropp som inte fungerar optimalt blev det självklart att gå tillbaka till det som jag tidigare fått sådan hjälp av. Jag var alltså på Kärlingesund för ännu en ceremoni med Åsa för oss som tidigare har dearmorerat, en reskulpturering.

Jag kände mig både nervös och förväntansfull när jag var på väg. Efteråt var jag så glad att jag ännu en gång hade följt min inre vägledning. Min kropp känns mer avslappnad, lugn, öppen och mottaglig. Jag upplever mig mer levande, full av energi. Åsa är en fantastisk vägledare och människa som lever sin sanning.

Nu sitter jag på tåget för en vecka i Frankrike med min familj. Det ser jag fram emot!

Önskar dig en underbar helg!

 

 

Share

Leave a Reply

Required fields are marked *.


[+] kaskus emoticons nartzco