Livet som det är

Vardagliga reflektioner om livet i stort och smått

Stockholm – stad i världen

| 0 comments

Snart fyller min dotter år! För att fira henne och få tid att umgås tog jag tåget till Stockholm i lördags. Så underbart det är att åka tåg. Sitta bekvämt och se världen passera revy! Väldigt avkopplande

Vi började vår tid tillsammans med att åka till Gnesta för att träffa Josefins pojkväns föräldrar. Första gången för mig! Mycket trevligt. De var så rara, varma och vänliga. Det gör mig glad att veta att de finns nära Josefin och Björn! I sextio års present har jag fått ett skåp av min familj som Björns pappa, Hans Ahnlund, har gjort. Nu fick jag möjlighet att hämta hem det. Foto följer senare. Ett otroligt vackert skåp! Vilket arbete! Glad och tacksam.

Efter godmiddag hemma hos Josefin och Björn blev det spel! Det gillar jag mycket! I deras lilla lägenhet bor också tre katter. Här är senaste tillskottet, lilla Koba, i fönstret mellan kök och vardagsrum.

20130304-082515.jpg

Igår började vi dagen med fika på stan. Underbart solig dag. Vi satt ute med filt och njöt av föraning om vår.

20130304-082925.jpg
Sedan vandrade vi vidare i det härliga vädret. Vi hamnade på Svenskt Tenn. Inspirerande.

20130304-083305.jpg
Vi åt god lunch på Moderna Museets restaurant. Här är utsikten från vårt bord. Så tacksam för tid att kunna sitta och prata om allting – stort och smått! Vi har det alltid så mysigt tillsammans.

20130304-083623.jpg
Till slut hamnade vi trötta, nöjda och fulla av intryck hemma hos Josefin igen. Björn arbetade. Vi åt framför en film. Kommer inte ihåg mycket av den för jag tittade mest på de söta katterna och deras lek. Tacksam för ännu en fin dag mitt i livet!

Share

Leave a Reply

Required fields are marked *.


[+] kaskus emoticons nartzco