Livet som det är

Vardagliga reflektioner om livet i stort och smått

Roligt att starta en blogg

| 0 comments

Det känns så roligt att börja blogga – och lite pirrigt också. Jag har ju en längre tid skrivit kortare inlägg på Facebook, men det här blir både längre och mer personligt. De bör dessutom komma hyfsat regelbundet. Vi får väl se hur det utvecklar sig.

Att starta bloggen har växt fram organiskt. För ett par månader sedan blev det tydligt att jag ville göra en hemsida. Från det växte detta fram. Det har varit så spännande bara att lära mig om hur man gör rent praktiskt. Det är ju egentligen inte svårt. Men när man inte vet så är det en hel del att ta reda på. Jag har t ex tittat på många videor på Youtube om hur man gör hemsidor/bloggar med WordPress. Det känns så bra att jag nu enkelt kan hålla bloggen aktuell eftersom jag kan göra allt själv. Det finns mycket mer att fixa med och det ser jag fram emot att fortsätta med.

Livet är så här. Inget att egentligen fundera ut. Val och beslut finns här självklart och uppenbart när det är dags. Bara att göra det självklara i varje ögonblick. Jag är så tacksam för att min tillit till det har blivit allt större. För då blir livet samtidigt så mycket enklare och roligare.

Tack för ditt intresse! Välkommen att fortsätta att följa mig här om du vill.

 

Share

Leave a Reply

Required fields are marked *.


[+] kaskus emoticons nartzco