Livet som det är

Vardagliga reflektioner om livet i stort och smått

Nyhetsbrev för sommaren

| 0 comments

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

I denna ljuva sommartid

Äntligen är den här. Sommaren som vi kanske har så många olika förväntningar på. Som vi har väntat på, längtat efter. Den ska bli så fantastisk. Det kan vara bra att låta alla idéer och drömmar om sommaren vara, låta bli att fokusera på dem och istället uppleva det här ljuvliga ögonblicket precis som det är. Här är drömmarna uppfyllda. Här finns möjligheterna. Problem kräver fokus  och tro på tankar. Ögonblick för ögonblick kan vi låta alla tankar få komma och gå och lägga märke till det lugn och den kraft som alltid finns just nu. Oavsettt vad tankar försöker intala oss.

Sommaren kan vara ett utomordentligt tillfälle att öka mitt förtroende för mitt eget självklara lugn och min naturliga stabilitet. I det här nyhetsbrevet presenterar jag just några sådana möjligheter. Välkommen!

Retreat i enkelhet och tystnad

Vid två tillfällen i sommar erbjuder jag ett utmärkt forum för just detta! En paus från krav, buller, stress. Tre dygns tystnad! Från torsdag kväll till söndag eftermiddag är du välkommen att umgås med andra i en enkel och tyst miljö. Att vara några dagar i tystnad är en stor gåva att ge sig själv. En möjlighet att känna igen mitt naturliga tillstånd av stillhet, fridfullhet och vila.

Vi börjar med ett informativt samtal med svar på alla dina frågor. Efter det kommer inga samtal att äga rum förrän det avslutande mötet på söndag eftermiddag. Varje morgon börjar med ett avspänningspass som öppnar för kroppsnärvaro. Varje dag innehåller också olika meditativa utforskningar av verkligheten.

Vi lever i enkelhet i ett hus från 1700-talet utan el eller rinnande vatten. Vatten tar vi i brunnen. Maten kommer till oss. Det blir alltså också en paus från strålning och elsurr. Stackudden är en oerhört vacker miljö och du blir väl omhändertagen på alla sätt och vis!

Här hittar du fler bilder och mer information.

Plats: Pjätteryd, 1,6 mil från E4 avfart Hamneda, 2 mil från Älmhult

Tider: 9-12 juli, 6-9 augusti

Kostnad: 3.100 kr (exkl moms)  inkl boende, mat, lakan

AnmälanEva.areskog@gmail.com eller 0705 44 34 36 senast 1 vecka innan start


Att vara med det som är som det är

Under de här träffarna via internet utforskar vi möjligheten att alltmer leva livet fullt ut, att låta det här ögonblicket få vara precis som det är. Det gör vi genom meditativa undersökningar av verkligheten samt ärliga samtal utifrån deltagarnas behov och längtan.

Tid: 6 måndagar kl 18.00 – 19.30 med start 6 juli

Kostnad: 800 kr (exkl moms)

Anmälan: Eva.areskog@gmail.com eller 0705 44 34 36 senast 29 juni.

Träffar i Markaryd

Jag kommer också att ha några kurser här hemma hos mig i Hannabad i sommar. Vill du vara med och inte bor här finns dett ex  ett fint lyxvandrarhem i Markaryd där man kan bo. Om du deltar i någon av de här kurserna ingår ett handledningstillfälle till halva priset som du t ex kan lägga dagen före eller efter.

Under rubriken “Vill du uppleva mer lugn, fokus och glädje i ditt liv? Kurs i stress- och livshantering”träffas vi en av tre möjliga söndagar för att prata om, öva på och lära oss olika tekniker för en rikare vardag.

Tid: 28 juni, 12 juli eller 2 augusti kl 11-17

Kostnad: 720 kr (exkl moms) med lunch och fika

Vill du lära dig att meditera finns möjlighet till det under fyra tisdagskvällar i sommar, också här i Hannabad.

Tid: 30/6, 7/7, 14/7 & 21/7 kl 17-19

Kostnad: 760 kr exkl moms

Handledning

Genom utforskande och stödjande samtal samt effektiva redskap blir livet roligare och enklare. Via Skype eller IRL möten. Bokar du fem tillfällen betalar du endast för fyra. Välkommen!


Fina vykort

En god vän i Tyskland gör vackra vykort som du kan köpa genom mig. Ett exempel hittar du längst ned på sidan (utan logga förstås). 5 kort kostar 75 kr. Här ser du alla korten.


Bra vatten på resan

Välj mellan en bra vattenrenare som enkelt monteras på kranen eller en högkvalitativ vattenkanna för att vara garanterad hälsosamt vatten även under semestern. 10 % på vattenrenare under sommaren. Beställ genom att skicka mig ett mejl. Läs mer här.


Dela på Fb

Om du vill dela nyhetsbrevet på Facebook kan du klicka här.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Share

Leave a Reply

Required fields are marked *.


[+] kaskus emoticons nartzco